5


Translate

6 Απρ 2020

Ενωστε εσεις τις τελιτσες (5G (Ουαλλια)- μαζικοι θανατοι ζωων και πτηνων – μακελειο COVI-19)

Θα αναφερθουμε σε τρεις καταστασεις που αφορουν την Ουαλλια.
Πρωτον: Ιουλιος 2019. Η ΒΤ (Brittish Telecom) , εγκαθιστα το πρωτο 5G δικτυο στην Ευρωπη σε αγροτικες περιοχες της Ουαλλιας , ενω στην πολη Llanelwedd γινεται η πρωτη επιδειξη αυτοκινουμενου οχηματος χωρις οδηγο.
Ολα αυτα στα πλαισια του 100th Royal Welsh Agricultural Show. Αμεσως μετα
την επιτυχη επιδειξη αρχιζει το γνωστο βιολι “5G η τεχνολογια του μελλοντος,κλπ κλπ”.Οποτε , παιρνοντας θαρρος, γεμιζει ολη η Ουαλλια με πυργους 5G , με το Cardiff να αποτελει την πρωτη μεγαλη πολη που εχει συνδεση 5G στην Μ Βρεττανια.

Δευτερον: Δεκεμβριος 2019 . Στην βορεια περιοχη της Ουαλλιας, Anglesey, εντρομοι οι κατοικοι διαπιστωνουν εκατονταδες νεκρα πουλια σπαρμενα παντου σε χωραφια , δρομους οροφες σπιτιων. το αποτελεσμα της ιατροδικαστικης εξετασης “οχι δεν ειναι γριππη πτηνων (γιατι; ρωτησε κανεις αν ειναι;) αλλα εσωτερικη αιμοππαγια απο προσκρουσηστο εδαφος”. Η προσκρουση στο εδαφος ειναι φυσικα το αποτελεσμα και οχι η “σκοτεινη αιτια” που δεν μας λενε.
Τριτον: Μαρτιος 2020. Aberystwyth , Ουαλλια. Οι αρχες του ζωολογικου κηπου της πολης , αναγκαζoνται
να παραδεχτουν, οτι εχουν πεθανει για ανεξηγητους λογους το 20% των ζωων του κηπου , ενω αλλα βρισκονται σε κρισιμη κατασταση. Δεν αναφερουν απο ποτε εχουν ξεκινησει οι θανατοι, αλλα ειναι μαζικοι. Αναφερομενη δικαιολογια , η μεγαλη ηλικια των ζωων (???!!).
Και τελος ποια περιοχη θεωρειται το επικεντρο της “πανδημιας” στην Μ.Βρεττανια, με εξαιρεση το Λονδινο , κι αυτο λογω υπερπληθυσμου; Κουιζ!! Μα φυσικα η Ουαλλια. Επικεντρο η περιοχη του Newport. 358 κρουσματα. Συνολικα για την Ουαλλια , 2853 κρουσματα , 175 διασωληνωμενους και 154 νεκρους ΜΟΝΟ σε ενα μηνα. Μακελειο , σφαγειο. Η Ουαλλια ειναι αραιοκατοικημενη περιοχη , με 3 εκατ. πληθυσμο, να σημειωσουμε!! Η κατασταση φαινεται να ξεφευγει και το ΝΗS διπλασιαζει τις κλινες
και τις μοναδες ΜΕΘ στην περιοχη.
…. ..Τρικαλα και Καλαματα, φτηνα την γλυτωσαν , νομιζω.
πηγη katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου