5


Translate

6 Απρ 2020

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ: Μπακογιάννη: Η συνεργασία με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ είναι η πιο αξιόπιστη λύση. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.....ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.!!!

Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση, δηλώνει η Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ υπογραμμίζει ότι η συστράτευση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε ένα κοινό μέτωπο ήταν μια αυτονόητη πραγματικότητα που έκανε και την ίδια να παραμερίσει προσωπικές αναστολές και να συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Μιλώντας στο in.gr η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ ξεκαθαρίζει ότι η ευρωπαϊκή ομπρέλα είναι η μόνη που εγγυάται την έξοδο της χώρας από την κρίση και την διατήρηση των κεκτημένων ετών.
«Αναμφίβολα εκείνα τα κόμματα που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό, αναγνωρίζουν πως η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και  συμφωνούν σε ένα βασικό πλαίσιο ταχύτερων και βαθύτερων διαθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ προβάλλει σήμερα ως η πιο αξιόπιστη λύση» σημειώνει χαρακτηριστικά σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, χωρίς να αναφερθεί σε ενδεχόμενη αυτοδυναμία της ΝΔ.
Επιπλέον επισήμανε ότι ο δρόμος της μονομερούς καταγγελίας του Μνημονίου τον οποίο συνέδεσε με έξοδο από την Ευρώπη είναι καταστροφικός. «Θα οδηγήσει στην απομόνωση της Ελλάδας και θα κόψει τους διαύλους επαφής με την Ευρώπη. Πως θα αντιμετωπισθεί η ανεργία;» σημειώνει και τονίζει «αν βγούμε από το ευρώ και επιστρέψουμε σε ένα εθνικό νόμισμα, τέσσερις φορές υποτιμημένο και αναξιόπιστο, ποιος επιχειρηματίας, θα έρθει αν βάλει τα χρήματα του εδώ; Ευθέως σας απαντώ κανένας».
Επιπλέον τονίζει ότι οι εισαγωγές της Ελλάδας είναι περισσότερες από τις εξαγωγές πράγμα που σημαίνει ότι η χώρα εξαρτάται από τα λεφτά της δανειακής σύμβασης.
«Από μόνοι μας, ούτε τρόφιμα, ούτε καύσιμα, ούτε φάρμακα μπορούμε να εισάγουμε. Το εσωτερικό μας έλλειμμα, δεν καλύπτεται. Άρα, οι συνιστώσες της δραχμής, θα αναγκαστούν σε αυτήν την περίπτωση να βάλουν νέους επώδυνους φόρους, που οι σημερινοί της τρόικα θα μοιάζουν  πολύ χαμηλοί». «Γι αυτό και επιμένω πως ο δρόμος της Ευρώπης είναι η μόνη λύση» τονίζει. 
tvxs.gr
 11/7/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου