5


Translate

21 Μαΐ 2020

Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους

Το σχέδιο «κανονικότητα υπερ πάντων» στον τουρισμό, με τίτλο Restart Tourism, προκαλεί έντονες αντιδράσεις αφού ουσιαστικά καταργεί κάθε μέτρο προστασίας των εργαζομένων από την πανδημία, η οποία, παρά τα ευχολόγια, συνεχίζει να βρίσκεται εδώ.
Το άνοιγμα λοιπόν του τουρισμού θα γίνει σε δύο στάδια. Το πρώτο αφορά τον εσωτερικό τουρισμό, ενώ το δεύτερο, αφορά το άνοιγμα των συνόρων για επισκέπτες από το εξωτερικό.
Οι Έλληνες είχαν πιστέψει πως το lockdown, η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα πρόστιμα και η αστυνομοκρατία έγιναν για να σωθούν οι ίδιοι από τον κορωνοϊό αλλά τώρα διαπιστώνουν πως κλείστηκαν αυτοί στα σπίτια τους επί δυο μήνες και έδερναν τζάμπα την γυναίκα τους, για να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα οι Γερμανοί.
Οπωσδήποτε, δεν μπορούσαν να βγουν ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας και να πουν στους Έλληνες “καθίστε μέσα, ρε ζώα, για να μην απλωθεί ο κορωνοϊός σε όλη τη χώρα και δεν μπορούν μετά να έρθουν οι Γερμανοί να κάνουν διακοπές στην Κρήτη”, οπότε το έριξε ο Τσιόδρας στο μελόδραμα και έκλαιγε τάχα μου για τις μανάδες και τους πατεράδες μας, ενώ το έριχνε και στο ψάλσιμο μπροστά στις κάμερες, με αποτέλεσμα να κλαίει και η εικόνα της Παναγίας από τα γέλια, αφού ούτε η Παναγία δεν μπορεί να πιστέψει πόσο χάπατα είναι οι Έλληνες.
 πηγη ixnos
 μονταζ teo   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου