5


Translate

28 Ιουν 2020

Έτοιμος να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός - Το πιθανό σχήμα με ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1 και θέλει τη νίκη, προκειμένου να τελειώσει και μαθηματικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν το τρίποντο στο ντέρμπι με τη γεμάτη απουσίες Ένωση,
ώστε να κατακτήσουν μετά από τρία χρόνια και πάλι τον τίτλο, ο οποίος θα είναι και ο 45ος στην ιστορία τους.
Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως ο Ολυμπιακός μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής ακόμα και με ισοπαλία, αρκεί να μην κερδίσει λίγο πιο πριν (19:15) ο ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη.
Η ομάδα του Πειραιά θέλει να πανηγυρίσει τον τίτλο και αήττητη, όπως έχει συμβεί κατά το παρελθόν μόνο με τον Παναθηναϊκό και πέρυσι με τον ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στους Βαλμπουενά, Μορ, Σουντανί και Χριστοδουλόπουλο.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα.
Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα παίξει ο Φορτούνης, στο αριστερό ο Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Αβραάμ, Σισέ, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μπρούνο και Χασάν.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου