5


Translate

23 Ιουλ 2021

ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΤΟ 1969: ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ξυπνήστε τώρα. 
Ο κοροναϊός είναι μια φάρσα, πρόσχημα 
για τη ριζική αντιδημοκρατική αναδιοργάνωση της κοινωνίας.
Οι Ιλλουμινάτι το 1969:
«Τα ταξίδια … 
θα γίνονταν πολύ περιορισμένα. Οι άνθρωποι θα χρειαζόταν άδεια να ταξιδέψουν και θα χρειαζόταν έναν καλό λόγο για να ταξιδέψουν. Εάν δεν είχατε έναν καλό λόγο για το ταξίδι σας, δεν θα σας επιτρέπεται να ταξιδέψετε και όλοι θα χρειαστούν Αναγνωριστικό . ID….. αργότερα, θα αναπτυχθεί κάποιο είδος συσκευής για εμφύτευση κάτω από το δέρμα που θα κωδικοποιείται ειδικά για την ταυτοποίηση του ατόμου. «
Από τον Henry Makow Ph.D
Όπως και τα πρόβατα, η ανθρωπότητα είχε καλύτερη προσαρμογή στη συνεχή παρενόχληση αρκεί να ανέχεται τον έλεγχο των Ιλλουμινάτι όλων των σημαντικών κυβερνητικών και κοινωνικών θεσμών.
Στις 20 Μαρτίου 1969, ο εμπιστευτικός του Ρόκφελερ, Dr. Richard Day (1905-1989), έδωσε ομιλία στο τμήμα του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου στο Πίτσμπουργκ στο οποίο προέβλεψε:
«Τα ταξίδια … θα γίνονταν πολύ περιορισμένα. Οι άνθρωποι θα χρειάζονταν άδεια να ταξιδέψουν και θα χρειαζόταν έναν καλό λόγο για να ταξιδέψουν. Εάν δεν είχατε έναν καλό λόγο για το ταξίδι σας, δεν θα σας επιτρεπόταν να ταξιδέψετε και όλοι θα χρειαζόταν Αναγνωριστικό … αργότερα θα μπορούσε να αναπτυχθεί κάποιο είδος συσκευής για εμφύτευση κάτω από το δέρμα που θα κωδικοποιούσε ειδικά για την ταυτοποίηση του ατόμου. » (Ταινία δύο)
Αν και απαγορεύτηκε, ο Δρ Lawrence Dunegan σημείωσε και συσχετίζει το περιεχόμενο της ομιλίας με τον Randy Engel, ο οποίος τους έδωσε στη διάθεσή του σε κασέτα.
Ο Δρ Dunegan αποκαλύπτει ότι όχι μόνο το «ΤΙ» προορίζεται για την Αμερική και όλους τους ανθρώπους στον κόσμο, αλλά «ΠΩΣ» οι ελεγκτές σκοπεύουν να υλοποιήσουν το σχέδιo τους.
Ο Δρ Day, στην αριστερά, είπε: «Όλα είναι στη θέση τους και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα».
«Κάποιοι από εσάς θα πιστεύουν ότι μιλάω για τον κομμουνισμό. Λοιπόν, αυτό που μιλάω είναι πολύ μεγαλύτερο από τον κομμουνισμό!» «Όλα έχουν δύο σκοπούς. Ο ένας είναι ο φαινομενικός σκοπός που θα το κάνει αποδεκτό από τους ανθρώπους • και δεύτερον, είναι ο πραγματικός σκοπός που θα προωθούσε τους στόχους της δημιουργίας του νέου συστήματος και της κατοχής του.»
ΝΕΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
«Η επόμενη επικεφαλίδα για να μιλήσουμε είναι η ΥΓΕΙΑ & η ασθένεια. Είπε ότι θα εμφανιστούν νέες ασθένειες που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ οι άνθρωποι. Θα ήταν πολύ δύσκολο να διαγνωστούν και να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν – τουλάχιστον για μεγάλο χρονικό διάστημα.»
Δεν έγινε καμία επεξεργασία σχετικά με αυτό, αλλά θυμάμαι, πολύ καιρό μετά την ακρόαση αυτής της παρουσίασης, όταν είχα μια περίεργη διάγνωση, θα αναρωτιόταν κανείς,
«Είναι αυτό … για το οποίο μιλούσε; Είναι αυτή μια περίπτωση για αυτό που μιλούσε;». Μερικά χρόνια αργότερα, καθώς το AIDS εξελίχθηκε τελικά, ίσως το AIDS ήταν τουλάχιστον ένα παράδειγμα αυτού που μιλούσε. Ίσως τώρα το AIDS ήταν πιθανώς μια κατασκευασμένη ασθένεια. «
Η Ημέρα κάλυψε επίσης θέματα όπως:
Οι άνθρωποι θα πρέπει να συνηθίσουν να αλλάζουν – όλα θα αλλάζουν συνεχώς
Οι πραγματικοί και οι «δηλωμένοι» στόχοι
Έλεγχος πληθυσμού
Άδεια για μωρά
Ανακατεύθυνση του σκοπού του σεξ – σεξ χωρίς αναπαραγωγή και αναπαραγωγή χωρίς σεξ
Η σεξουαλική εκπαίδευση ως εργαλείο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης
Ενθάρρυνση της ομοφυλοφιλίας … Σεξ, όλα πάνε
Ευθανασία και το «Χάπι Θανάτου-Demise Pill»
Ο περιορισμός της πρόσβασης σε προσιτή ιατρική περίθαλψη καθιστά ευκολότερη την εξάλειψη των ηλικιωμένων
Προγραμματισμός του ελέγχου της ιατρικής
Εξάλειψη ιδιωτικών ιατρών
Η καταστολή του καρκίνου θεραπεύει ως μέσο ελέγχου του πληθυσμού.
Προκαλώντας καρδιακές προσβολές ως μορφή δολοφονίας
Η εκπαίδευση ως εργαλείο για την επιτάχυνση της έναρξης της εφηβείας και την ώθηση της εξέλιξης και ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΡΝΗΣΗ
Όσο οι μάζες αρνούνται να αναγνωρίσουν τη συνωμοσία των Ιλλουμινάτι, θα συνεχίσουν να είναι συνεπείς στην καταστροφή τους.
Τους τελευταίους έξι μήνες (το 2010), βομβαρδίζουμε με προπαγάνδα για τη γρίπη των χοίρων. Εκατομμύρια εμβολιάστηκαν. Έχουν γίνει δισεκατομμύρια κέρδη. Αυτά τα εμβόλια μπορεί να ήταν ακίνδυνα. Ποιος ξέρει για το επόμενο; Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι, σε γενικές γραμμές, η γρίπη των χοίρων αποδείχθηκε λιγότερο επικίνδυνη από την εποχική γρίπη.
Στη συνέχεια, πρόσφατα για πάνω από μια εβδομάδα, βομβαρδίζαμε με υστερία για την αλλαγή του καιρού (γνωστός και ως «κλιματική αλλαγή»). Ο Σύλλογος της Ρώμης επινόησε αυτόν τον φοβερό πίσω στη δεκαετία του 1980.
Πρέπει να θεωρήσουμε την επίσημη κοινωνία ως θάλαμο πλύσης εγκεφάλου όπου υποβάλλονται σε έλεγχο μυαλού που βασίζεται σε τραύματα. Άλλα τραυματικά γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας περιλαμβάνουν το 9-11, το τσουνάμι, τον τυφώνα Κατερίνα, τις μεγάλες διακοπές της βορειοανατολικής δύναμης, την οικονομική κατάρρευση και τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Ήταν μια καλή δεκαετία για τους Ιλλουμινάτι. Η κοινωνία είναι πολύ πιο φοβισμένη και απαισιόδοξη, πολύ πιο πρόθυμη να αποδεχθεί τον ολοκληρωτικό έλεγχο.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ
Στα Πρωτόκολλα των Πρεσβύτερων της Σιών, ο συγγραφέας γράφει ότι ο στόχος τους είναι: «Να εξαντληθούν όλοι από διαφωνίες, εχθρότητες, διαμάχες, λιμό, εμβολιασμό ασθενειών, θέλουν, έως ότου οι Εθνικοί δεν βλέπουν άλλο τρόπο διαφυγής παρά μόνο με έκκληση προς τα χρήματά μας και τη δύναμή μας. » (Πρωτόκολλο 10)
«Θα εξαντλήσουμε και θα εξαντλήσουμε τους Εθνικούς από όλα αυτά που θα υποχρεωθούν να μας προσφέρουν μια διεθνή αρχή, η οποία από τη θέση της θα μας επιτρέψει να απορροφήσουμε χωρίς να ενοχλήσουμε όλες τις κυβερνητικές δυνάμεις του κόσμου και έτσι να σχηματίσουμε μια υπερ-κυβέρνηση » (Πρωτόκολλο 5)
Ο Χάρολντ Ρόσενταλ, ο οποίος ήταν μέλος αυτής της τάξης, καυχιέται ότι εμφύτευσαν ακόμη και ένα «συγκρότημα ενοχής» για το ολοκαύτωμα και τον αντισημιτισμό που εμποδίζει την κοινωνία να αντιμετωπίσει την απειλή.
Μέσω του ελέγχου των τραπεζών, απέκτησαν ένα απόλυτο μονοπώλιο της «κινηματογραφικής βιομηχανίας, των ραδιοφωνικών δικτύων και των πρόσφατα αναπτυσσόμενων τηλεοπτικών μέσων … αναλάβαμε τη δημοσίευση όλων των σχολικών υλικών … Ακόμη και της μουσικής σας! Λογοκρίνουμε τα τραγούδια που κυκλοφόρησαν για δημοσίευση πολύ πριν φτάσουν στους εκδότες … θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο της σκέψης σας. «
«Έχουμε θέσει ζήτημα στον αμερικανικό λαό. Στη συνέχεια προωθούμε και τις δύο πλευρές του ζητήματος καθώς κυριαρχεί η σύγχυση. Με τα μάτια τους στραμμένα στα θέματα, δεν βλέπουν ποιος είναι πίσω από κάθε σκηνή. Εμείς, Εβραίοι, παίζουμε με τον Αμερικανό δημόσια ως παιχνίδια γάτας με ποντίκι. «
Θα ήταν υπέροχο εάν το πρόβλημα θα μπορούσε να περιοριστεί στους «Εβραίους», αλλά κυριολεκτικά όλοι όσοι προωθούν την ατζέντα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εσκεμμένα ή ακούσια, εμπλέκονται, και δηλαδή εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το «Ίδρυμα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ
Το καρτέλ κεντρικών τραπεζών του Illuminati ελέγχει κυβερνητικές πιστώσεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τραπεζικές υπηρεσίες, εταιρείες, εκπαίδευση, επαγγελματικές ενώσεις, δικαιοσύνη, στρατιωτικούς .. το λέτε. Χρησιμοποιούν τον Ελευθεροτεκτονισμό ως όργανο τους. Πρόσφατα, δημοσίευσα ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουν την αμερικανική μαύρη κοινότητα χρησιμοποιώντας τη μασονική «Boule» Η ίδια αρχή ισχύει παντού.
Η εταιρεία λειτουργεί σε δύο ράγες. Η επίσημη – η εικόνα μιας δημοκρατίας που διέπεται από το νόμο που εξαπατά τις μάζες και διασφαλίζει τη συνεργασία τους. Η ανεπίσημη – η λέσχη Ιλλουμινάτι, η οποία λαμβάνει πραγματικά τις αποφάσεις ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε επίσημο επίπεδο. Το άτυπο διεισδύει στο επίσημο μέχρι το δεύτερο να είναι απλώς μια μάσκα για το πρώτο.
Θέλετε να πετύχετε; Γίνετε μέλος της λέσχης των μυστικών λατρευτών του Σατανά. Αυτό έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα.
Σε μια δημοσίευση στις 29 Μαΐου 2009, η Emily Gyde, ένας αποστάτης των Ιλλουμινάτι που ισχυρίζεται ότι είναι ο πραγματικός συγγραφέας της σειράς Χάρι Πότερ, λέει ότι ο Ομπάμα της είπε αυτό:
«Θυμάμαι ότι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ μου μίλησε για το πώς είχε ενταχθεί στο δογμα των Ιλλουμινάτι – δεν ήθελε – αλλά περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν απλό άντρα που ήθελε να πάει ένα πακέτο μισθών … έτσι ήταν. .. δεν ήθελε να καταλήξει στους δρόμους … στο τέλος της ημέρας, ήταν όλα για τα χρήματα … έπρεπε να το έχεις για να ζήσεις … αν δεν είχε μπει στο δογμα των Ιλλουμινάτι… θα είχε απαλλαγεί … δεν θα είχε δουλειά … δεν θα μπορούσε να ζήσει … έτσι πολλοί άνθρωποι γίνονται δεκτοί στο δογμα των Ιλλουμινάτι. Είστε νέοι, θέλετε να αποδείξετε τον εαυτό σας στη ζωή – σας λένε ότι «δεν θα πάρετε ποτέ δουλειά» αν δεν το κάνετε… το ΔΕΛ αποδεικνύει πόσο ισχυρό είναι. »
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Όταν ήμουν ριζοσπαστικός της δεκαετίας του εξήντα, σκεφτόμασταν ότι άνθρωποι που εργάζονταν για το Ίδρυμα είχαν πουλήσει τις ψυχές τους στον διάβολο. Δεν φαντάστηκα ότι ήταν κυριολεκτικά αληθινό, καθώς οι Ιλλουμινάτι είναι λάτρεις του Σατανά, οπότε εργάζεστε ακούσια για τους μαθητές του.
Ο κόσμος έχει αποικιστεί από αυτήν τη σατανική λατρεία. Αυτό που βιώνουμε, ενώ προσπαθούμε να διατηρήσουμε κάποιες πολιτισμένες παραδόσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι η αδυσώπητη προσπάθειά τους να μας ωθήσουν στη λατρεία τους ως ελεγχόμενοι από το μυαλό υπηρέτες.
Χάρη στην JP για την υπενθύμιση!
Σχετικά – Ιεραρχία των συνωμοτών
Δρ John Coleman, Νοέμβριος 1991
Από το βιβλίο … … Ποιοι είναι οι στόχοι της μυστικής ελίτ ομάδας, των κληρονόμων του Illuminism (Moriah Conquering Wind), της λατρείας του Διονύσου, της λατρείας της Ίσιδας, του καθεδρικού ναού, του Bogomilism; Αυτή η ελίτ ομάδα που ονομάζεται επίσης ΟΛΥΜΠΙΟΙ (πιστεύουν πραγματικά ότι είναι ίσοι στην εξουσία και ανάστημα με τους θρυλικούς θεούς του Ολύμπου, οι οποίοι, όπως ο Λούσιφερ θεός τους, έχουν τεθεί πάνω από τον αληθινό Θεό μας) πιστεύουν απολύτως ότι έχουν επιφορτιστεί με την εφαρμογή τα ακόλουθα από θεϊκό δικαίωμα:
1) Παγκόσμια Κυβέρνηση-Η-Μια-Νέα Παγκόσμια Τάξη με ενοποιημένη εκκλησία και νομισματικό σύστημα υπό την καθοδήγησή τους. Δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση άρχισε να ιδρύει την «εκκλησία» της τη δεκαετία του 1920/1930, διότι συνειδητοποίησαν την ανάγκη για μια θρησκευτική πίστη που είναι εγγενής στην ανθρωπότητα να έχει διέξοδο και, ως εκ τούτου, να ιδρύσει ένα «εκκλησιαστικό» σώμα να διοχετεύσει αυτή την πίστη στην κατεύθυνση που ήθελαν.
(2) Η απόλυτη καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.
(3) Η καταστροφή της θρησκείας και ειδικότερα της χριστιανικής θρησκείας, με μία εξαίρεση, τη δική τους δημιουργία που αναφέρθηκε παραπάνω.
(4) Έλεγχος κάθε ατόμου μέσω του ελέγχου του μυαλού και αυτού που ο Brzezinski αποκαλεί «Technotronic», το οποίο θα δημιουργούσε ρομπότ που μοιάζουν με τον άνθρωπο και ένα σύστημα τρόμου εκτός από το οποίο ο κόκκινος τρόμος του Felix Dzerzinski θα μοιάζει με παιδιά στο παιχνίδι.
(5) Ένα τέλος σε κάθε εκβιομηχάνιση και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από πυρηνικά σε αυτό που αποκαλούν «μετα-βιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης». Εξαιρούνται οι βιομηχανίες υπολογιστών και υπηρεσιών. Οι βιομηχανίες των Ηνωμένων Πολιτειών που παραμένουν θα εξαχθούν σε χώρες όπως το Μεξικό όπου υπάρχει άφθονη δουλεία. Οι άνεργοι μετά την καταστροφή της βιομηχανίας είτε θα γίνουν τοξικομανείς ή ηρωίνη ή θα γίνουν στατιστικοί στη διαδικασία εξάλειψης που γνωρίζουμε σήμερα ως Global 2000.
(6) Νομιμοποίηση ναρκωτικών και πορνογραφίας.
(7) Πληθυσμός μεγάλων πόλεων σύμφωνα με τη δοκιμή που διεξήγαγε το καθεστώς Pol Pot στην Καμπότζη. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα γενοκτονικά σχέδια του Pol Pot καταρτίστηκαν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες από ένα από τα ερευνητικά ιδρύματα του Club of Rome. Είναι επίσης ενδιαφέρον το γεγονός ότι η επιτροπή επιδιώκει επί του παρόντος την αποκατάσταση των κρεοπωλείων Pol Pot στην Καμπότζη.
(8) Καταστολή όλων των επιστημονικών εξελίξεων, εκτός από εκείνες που θεωρούνται επωφελείς από την επιτροπή. Ιδιαίτερα στοχευμένη είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς. Ιδιαίτερα μισούν τα πειράματα σύντηξης που επί του παρόντος χλευάζονται και γελοιοποιούνται από την Επιτροπή και τους τσακάλους του τύπου. Η ανάπτυξη του πυρσού σύντηξης θα έπληττε τη σύλληψη της Επιτροπής σχετικά με τους «περιορισμένους φυσικούς πόρους» αμέσως. Ένας φανός σύντηξης που χρησιμοποιείται σωστά θα μπορούσε να δημιουργήσει απεριόριστους αναξιοποίητους φυσικούς πόρους από τις πιο συνηθισμένες ουσίες. Οι χρήσεις Fusion torch είναι λεγεωνάριες και θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα με έναν τρόπο που μέχρι στιγμής δεν κατανοείται καν από το κοινό.
(9) Αιτία μέσω περιορισμένων πολέμων στις ανεπτυγμένες χώρες και λιμοκτονίας και ασθενειών σε χώρες του Τρίτου Κόσμου, θάνατος 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων έως το έτος 2000, ανθρώπων που αποκαλούν «άχρηστοι τρώγοντες». Η Επιτροπή των 300 ανέθεσε στον Cyrus Vance να συντάξει ένα έγγραφο σχετικά με αυτό το θέμα για τον καλύτερο τρόπο για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας γενοκτονίας. Το έγγραφο δημιουργήθηκε με τον τίτλο «Global 2000 Report» και έγινε δεκτό και εγκρίθηκε για δράση από τον Πρόεδρο Carter, για και για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, και έγινε δεκτό από τον Edwin Muskie, τότε υπουργό Εξωτερικών. Σύμφωνα με την έκθεση Global 2000, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών θα μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια έως το έτος 2050.
(10) Να αποδυναμώσει την ηθική ίνα του έθνους και να αποθαρρύνει τους εργαζόμενους στην εργατική τάξη δημιουργώντας μαζική ανεργία. Καθώς οι θέσεις εργασίας μειώνονται λόγω των μεταβιομηχανικών πολιτικών μηδενικής ανάπτυξης που εισήγαγε ο Σύλλογος της Ρώμης, οι αποθαρρυνμένοι και αποθαρρυνμένοι εργαζόμενοι θα καταφύγουν σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Οι νέοι της γης θα ενθαρρυνθούν μέσω ροκ μουσικής και ναρκωτικών να επαναστατήσουν ενάντια στο status quo, υπονομεύοντας και τελικά καταστρέφοντας την οικογενειακή μονάδα. Από την άποψη αυτή, η Επιτροπή των 300 ανέθεσε στο Ινστιτούτο Tavistock να προετοιμάσει ένα σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό. Ο Tavistock ανέθεσε στην Stanford Research να αναλάβει το έργο υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Willis Harmon. Αυτό το έργο έγινε αργότερα γνωστό ως «The Aquarian Conspiracy.»
(11) Για να αποτρέψουμε τους ανθρώπους παντού από το να αποφασίζουν τα δικά τους πεπρωμένα μέσω μιας δημιουργημένης κρίσης μετά την άλλη και στη συνέχεια να «διαχειρίζονται» τέτοιες κρίσεις. Αυτό θα μπερδέψει και θα αποθαρρύνει τον πληθυσμό στο βαθμό που αντιμετωπίζει πάρα πολλές επιλογές, θα προκύψει απάθεια σε μαζική κλίμακα. Στην περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει ήδη ένας οργανισμός διαχείρισης κρίσεων. Ονομάζεται Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), της οποίας η ύπαρξη αποκάλυψα για πρώτη φορά το 1980. Θα υπάρξουν περισσότερα για το FEMA καθώς προχωράμε.
12) Να εισαγάγει νέες λατρείες και να συνεχίσει να ενισχύει εκείνες που ήδη λειτουργούν, οι οποίες περιλαμβάνουν ροκ γκάνγκστερ «μουσικής» όπως οι βρώμικοι εκφυλισμένοι «Rolling Stones» του Mick Jagger (μια ομάδα γκάνγκστερ που ευνοείται από την Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια) και όλους τους Tavistock- δημιούργησαν «ροκ» γκρουπ που ξεκίνησαν με το «The Beatles.» Για να συνεχίσει να χτίζει τη λατρεία του χριστιανικού φονταμενταλισμού που ξεκίνησε ο υπηρέτης της βρετανικής εταιρείας East East India, Darby, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κατάχρηση για να ενισχύσει το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ μέσω της ταυτοποίησης με τους Εβραίους μέσω του μύθου του «εκλεγμένου λαού του Θεού» και δωρίζοντας πολύ σημαντικά χρηματικά ποσά σε αυτά που πιστεύουν λανθασμένα είναι θρησκευτική αιτία για την προώθηση του Χριστιανισμού.
(14) Να πιέσει για την εξάπλωση των θρησκευτικών λατρείων όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο Μουσουλμανικός φονταμενταλισμός, οι Σιχ και να πραγματοποιήσουν πειράματα του τύπου Τζον Τζόουνς και του τύπου «Γιος του Σαμ». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αείμνηστος Ayatollah Khomeini ήταν μια δημιουργία της Βρετανικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών 6, κοινώς γνωστή ως M16, όπως ανέφερα στο έργο μου του 1985, «Τι πραγματικά συνέβη στο Ιράν».
(15) Εξαγωγή ιδεών «θρησκευτικής απελευθέρωσης» σε όλο τον κόσμο, ώστε να υπονομεύονται όλες οι υπάρχουσες θρησκείες, αλλά ειδικότερα η χριστιανική θρησκεία. Αυτό ξεκίνησε με την «Θεολογία Απελευθέρωσης Ιησουιτών», η οποία προκάλεσε την πτώση του κανόνα της οικογένειας Somoza στη Νικαράγουα και που σήμερα καταστρέφει τον ΕΙ Σαλβαδόρ, τώρα 25 χρόνια σε «εμφύλιο πόλεμο», Κόστα Ρίκα και Ονδούρα. Μία πολύ ενεργή οντότητα που ασχολείται με τη λεγόμενη θεολογική απελευθέρωση είναι η Κομμουνιστική αποστολή Mary Knoll Mission. Αυτό εξηγεί την εκτεταμένη προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη δολοφονία τεσσάρων από τις αποκαλούμενες μοναχές της Mary Knoll στο ΕΛ Σαλβαδόρ πριν από μερικά χρόνια. Οι τέσσερις μοναχές ήταν κομμουνιστικοί ανατρεπτικοί πράκτορες και οι δραστηριότητές τους τεκμηριώθηκαν ευρέως από την κυβέρνηση του ΕΙ Σαλβαδόρ. Ο αμερικανικός Τύπος και τα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν να δώσουν χώρο ή κάλυψη στη μάζα τεκμηρίωσης που είχε η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ, τεκμηρίωση που αποδεικνύει τι έκαναν οι μοναχές της Mary Knoll Mission στη χώρα. Η Mary Knoll είναι σε υπηρεσία σε πολλές χώρες και διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταφορά του κομμουνισμού στη Ροδεσία, τη Μοζαμβίκη, την Αγκόλα και τη Νότια Αφρική.
(16) Να προκαλέσει ολική κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου και να προκαλέσει απόλυτο πολιτικό χάος.
(17) Για τον έλεγχο όλων των εξωτερικών και εσωτερικών πολιτικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
(18) Να παρέχει την πληρέστερη υποστήριξη σε υπερεθνικά ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το Παγκόσμιο Δικαστήριο και, στο μέτρο του δυνατού, να κάνουν τοπικούς θεσμούς με μικρότερο αποτέλεσμα, σταδιακά να τους σταματήσει ή να τους φέρει κάτω από τον μανδύα των Ηνωμένων Εθνών.
(19) Διεισδύστε και ανατρέψτε όλες τις κυβερνήσεις και εργαστείτε από μέσα τους για να καταστρέψετε την κυρίαρχη ακεραιότητα των εθνών που εκπροσωπούνται από αυτές.
(20) Οργανώστε έναν παγκόσμιο τρομοκρατικό μηχανισμό και διαπραγματευτείτε με τρομοκράτες όποτε πραγματοποιούνται τρομοκρατικές δραστηριότητες. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπετίνο Κράξι έπεισε τις ιταλικές και αμερικανικές κυβερνήσεις να διαπραγματευτούν με τις απαγωγές του Πρωθυπουργού Μόρο και του στρατηγού Ντόζιερ των Ερυθρών Ταξιαρχών. Εκτός αυτού, ο στρατηγός Dozier διατάσσεται να μην μιλήσει για το τι του συνέβη. Εάν σπάσει αυτή τη σιωπή, αναμφίβολα θα γίνει «ένα φρικτό παράδειγμα» με τον τρόπο με τον οποίο ο Κίσινγκερ αντιμετώπισε τον Άλντο Μόρο, τον Αλί Μπούτο και τον στρατηγό Ζία Ουχκ.
(21) Πάρτε τον έλεγχο της εκπαίδευσης στην Αμερική με την πρόθεση και τον σκοπό να την καταστρέψετε εντελώς και εντελώς. Πολλοί από αυτούς τους στόχους, τους οποίους απαρίθμησα για πρώτη φορά το 1969, έκτοτε έχουν επιτευχθεί ή είναι έτοιμοι να επιτευχθούν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα Committee of 300 είναι ο πυρήνας της οικονομικής τους πολιτικής, η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διδασκαλίες του Malthus, του γιου ενός αγγλόφωνου εξολοθρευτή, ο οποίος πιέστηκε να αναδειχθεί από τη βρετανική εταιρεία East East India στην οποία η Επιτροπή 300 είναι μοντελοποιημένο.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου