5


Translate

3 Αυγ 2020

Τραβάνε… χειρόφρενο για τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό - Ψυχολογικές «ντόπες» σε Αλέν

Σε ρυθμούς Europa League μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός και όλο το βάρος πέφτει στη ρεβάνς με τη Γουλβς.   Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να είναι προσηλωμένοι στον στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League
και για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, δεν πρόκειται να ασχοληθούν καθόλου με τις μεταγραφικές υποθέσεις, μέχρι να τελειώσει το ματς με τη Γουλβς.
Σίγουρα οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει κάποιες υποθέσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, όμως όλες οι συζητήσεις έχουν "παγώσει" μέχρι το κρίσιμο ματς της Πέμπτης. 
Στο μεταξύ, σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες ο Μπόμπι Αλέν, ύστερα από τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα που τον αφήνει εκτός από τη ρεβάνς με τη Γουλβς. 
Ο Γάλλος τερματοφύλακας θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της υπεράσπισης της «ερυθρόλευκης» εστίας στην έδρα της αγγλικής ομάδας.
Οι Πειραιώτες επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις και όλοι έσπευσαν να ντοπάρουν ψυχολογικά τον 29χρονο γκολκίπερ, ο οποίος εμφανίστηκε ήρεμος και θεωρεί πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκείνον να αποδείξει την αξία του.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου