5


Translate

5 Νοε 2020

Αποφασισμένοι για διπλό με Ζενίτ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σημερα (05/11, 19.00, NΟVA) τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη για την 7η ημέρα της Euroleague, μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει ως τώρα στη διοργάνωση.
 
Χωρίς απουσίες ο Ολυμπιακός καθώς όλοι οι παίκτες είναι υγιέστατοι και διαθέσιμοι. Λίγο πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί ποιοι δύοεκ των Χαραλαμπόπουλου, Λαρεντζάκη και Κόνιαρη θα μείνουν εκτός δωδεκάδας
 
Για τη Ζενίτ που επίσης είναι κομπλέ μετά από καιρό ταλαιπωρίας με κρούσματα κορονοϊού, στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να μπει στη διοργάνωση και ο Κέβιν Πάνγκος.
 
Ο Καναδός γκαρντ, ο οποίος πριν την περιπέτεια της Ζενίτ ήταν εξαιρετικός, ταλαιπωρήθηκε και αυτός από τον κορονοϊό αλλά όπως ενημέρωσε η ρωσική ομάδα αναμένεται να επιστρέψει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση, όπως επίσης και οι Τρούσκιν και Φριντζόν.
 
Δύσκολη η αποστολή για τον Θρύλο απέναντι στην ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ όμως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι για νίκη και θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους και να κάνουν το 4-3 στη διοργάνωση...
πηγη redgoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου