5


Translate

25 Δεκ 2020

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ

Τον γούσταρα. Όλες οι αδυναμίες της ζωής επάνω του. Τύπος που δεν κάνει για καριέρα. Άσε ότι ήταν μέτριος τραγουδιστής, ανύπαρκτος ηθοποιός. Κι όμως έγινε κάποιος. Χαλάλι του. Κι ας ήταν ρεμάλι. Συμπαθητικό ρεμάλι.
Ντην Μάρτιν. Πέθανε 25 Δεκεμβρίου το 1995. και πολύ έζησε,
έφθασε μέχρι τα 78 του. Ξενύχτια, μπαρμπούτια, τσιγάρα, ο αλκοολικός. Για 20 χρόνια τον πήγαιναν σηκωτό από τα μπαρ στο σπίτι του.
Ψυχούλα. Δεν μπορείς, όμως, σε τέτοιον άνθρωπο να έχεις εμπιστοσύνη. Να κάνει δουλειά, οικογένεια. Κι αν τον έχεις στην παρέα, μην του δίνεις δανεικά. Δεν είναι λαμόγιο, ούτε τρακαδόρος. Είναι ανεύθυνος. Ασυνεπής. Ανίκανος να σου κάνει κακό, όμως επαγγελματίας στην αναξιοπρέπεια. Έχω γνωρίσει τέτοιους.
Everybody Loves Somebody. Ήταν το μεγάλο του σουξέ, ο τραγουδιστής του ανέμελου, του χαβαλέ Dean Martin Crocetti, που από το 1946 έγινε δίδυμο με τον αχώνευτο σε μένα Jerry Lewis και μαζί γυρίσανε 16 ταινίες, κωμωδίες βέβαια.
Καμία σχέση ο Τζέρυ Λούις, μακαρίτης κι αυτός, ένας μονογαμικός που είχε την τρέλα να υιοθετεί παιδιά και για δεκαετίες δεν φαινόταν πάνω από 40 χρονών. Καμία σχέση με τον γαμίκο, αλάνη, τζογαδόρο και μπεκρούλιακα Ντην Μάρτιν, που είχε κάνει τρεις γάμους και επτά παιδιά και δεν ήξερε πού βρίσκονται αυτά και τι γίνονται.

apodytiriakias.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου