5


Translate

24 Νοε 2017

Φωτογραφίες: Ο Τσίπρας παραλαμβάνει το βραβείο σθένους για την kolotoumba...ΦΑΣΚΕΛΩΣΤΕ....ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ.....ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΗΡΕ....ΕΛΕΥΘΕΡΑ.....ΣΑΣ ΟΑΡΑΚΑΛΩ...!!!!

Το βραβείο «πολιτικού σθένους» για την… kolotoumba παρέλαβε την Πέμπτη ο Αλέξης Τσίπρας από τα χέρια του διευθυντή του πολιτικού περιοδικού Politique Internationale, Πάτρικ Βάισμαν.
Στον χαιρετισμό του μετά την αποδοχή του βραβείου ο Έλληνας πρωθυπουργός ευχαρίστησε το περιοδικό για την τιμή που του έγινε και είπε ότι «αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε μένα αλλά στον ελληνικό λαό».
Σύμφωνα με τον ίδιο «το σθένος το δικό μας είναι το σθένος που επέδειξαν οι Έλληνες σε δύσκολες συνθήκες. Προσηλωμένοι στο σχέδιό μας και αυτό που πρεσβεύαμε ως σωστό, καταφέραμε να αντισταθούμε στις Σειρήνες και να οδηγήσουμε το σκάφος που λέγεται Ελλάδα και Ευρώπη στην ασφάλεια. Αποφύγαμε την άτακτη χρεωκοπία, τα σχέδια ορισμένων κύκλων για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».



Παράλληλα και παρά τις προβλέψεις τόσο του οικονομικού επιτελείου όσο και της Κομισιόν για ανάπτυξη 1,6% φέτος, ο πρωθυπουργός επανέλαβε την πεποίθησή του ότι «η οικονομία ανακάμπτει με ρυθμό ανάπτυξης μέσα στο 2017 κοντά στο 2%».
«Η Ελλάδα δεν έχει σχέση με την Ελλάδα του 2015 που βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης» είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι «για εμάς το κρίσιμο δεν είναι να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα με επιτυχία αλλά να σχεδιάσουμε το μέλλον χωρίς τα λάθη του παρελθόντος την ώρα που βγαίνουμε από την κρίση».

pentapostagma.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου