5


Translate

9 Ιαν 2019

Ιδού οι «επενδυτές»: Στην Μόρια οι γυναίκες κοιμούνται με πάνες για να μην τις βιάσουν – Έτσι θέλουν να «λύσουν» το πρόβλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον καταυλισμό παράνομων μεταναστών στην Μόρια Λέσβου, η Oxfam καταγγέλλει ότι οι γυναίκες φορούν πάνες την νύχτα, 
προκειμένου να μην χρειαστεί να αφήσουν τις σκηνές τους για να πάνε στην τουαλέτα, με κίνδυνο να βιαστούν.
Πολύ καλά διαβάσατε! Αυτοί είναι οι επενδυτές που… ήρθαν στην Ελλάδα,
με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, και η κυβέρνηση θέλει να εντάξει στην κοινωνία.
Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, η ΜΚΟ που εδρεύει στη Βρετανία κατέγραψε σε πρόσφατη έκθεσή της τις ολοένα και πιο επικίνδυνες συνθήκες στον καταυλισμό της Μόριας, που χρηματοδοτείται μάλιστα από τους Νεοταξίτες της ΕΕ.
Όπως επισημαίνει ο Guardian, τον οποίο επικαλείται το Protothema.gr, η έκθεση της Oxfam με τίτλο «Vulnerable and Abandoned» (Ευάλωτοι και Εγκαταλελειμμένοι) αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως ορισμένες από τις γυναίκες λένε ότι φοράνε πάνες τα βράδια προκειμένου να μη χρειαστεί να πάνε στην τουαλέτα μετά το σκοτάδι με κίνδυνο να βιαστούν.
36χρονη από το Καμερούν αναφέρει: «Η Μόρια είναι επικίνδυνο μέρος για τις γυναίκες. Συμπλοκές ξεσπούν ανά πάσα στιγμή. Ακόμα κι αν πηγαίνες απλά στην τουαλέτα ή επιστρέφεις στη σκηνή σου, μπορεί ξαφνικά να φας μια πέτρα στο κεφάλι. Ζω στην περιφραγμένη ζώνη για τις γυναίκες που είναι μόνες, αλλά μετά τις 11:00 η πόρτα είναι ανοιχτή και ο καθένας μπορεί να μπει επειδή δεν υπάρχει φρουρός ασφαλείας το βράδυ. Η ασφάλεια είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ιδού λοιπόν η πολιτική των ανοιχτών συνόρων!
Αυτοί θα λύσουν άραγε ακόμα και το δημογραφικό της χώρας όπως η αναφέρει η κα Καφαντάρη του ΣΥΡΙΖΑ;
Με αφορμή την κακή κατάσταση που επικρατεί στην Μόρια, ηδη πολλοί από εκεί μεταφέρονται σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και φυσικά δεν πρόκειται μόνο για «οικογένειες προσφύγουν», όπως συνήθως προβάλλουν τα ΜΜΕ.
Σου δίνουν το «πρόβλημα» σου δίνουν και την «λύση», η οποία οδηγεί στην «πολυπολιτισμική Ελλάδα» μιας… «Νέας Εποχής».
.
πηγη el.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου