5


Translate

12 Ιαν 2019

Έτσι θα χρησιμοποιήσει τον Σολδάνο ο Μαρτίνς

Μεγάλο το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Φράνκο Σολδάνο. Η μεταγραφή του έγινε ένα μικρό σίριαλ για τον Ολυμπιακό, ωστόσο πλέον είναι στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, του έχει κάνει ήδη γνωστό τον ρόλο του.

Ο 24χρονος επιθετικός δεν μετέχει σε όλο το πρόγραμμα της ομάδας. Περισσότερο κάνει ατομική δουλειά ώστε να φτάσει στα επίπεδα φυσικής κατάστασης που θέλει ο Μαρτίνς.
Ωστόσο ο Σολδάνο μετέχει στα κομμάτι που έχουν να κάνουν με θέματα τακτικής. Γιατί πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος, όταν θα χρησιμοποιηθεί.
Με βάση τα όσα έχουν φανεί ο Μαρτίνς κάνει σκέψεις χρησιμοποίησης του σαν «ψευτοεννιάρι». Δηλαδή ένας επιθετικός που θα μπαινοβγαίνει στην μεγάλη περιοχή και θα ανοίγει διαδρόμους στους συμπαίκτες του. Φυσικά όχι μόνο αυτό, αφού είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο σκοράρισμα.
Ωστόσο διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία δεν θα αφήσει αναξιοποίητα ο Πέδρο Μαρτίνς.
Θέλει τον Σολδάνο να συμμετέχει ενεργά και σε μεγάλα κομμάτια της επιθετικής λειτουργίας.
Ο Αργεντινός είναι πολύ καλός χειριστής της μπάλας και αυτό είναι ένα προσόν στα σχέδια που ετοιμάζει ο Μαρτίνς.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει έναν τρόπο ανάπτυξης. Υπάρχουν πολλοί και έχουν να κάνουν ακόμα και με τετράδα παικτών έξω από την μεγάλη περιοχή, που να επιχειρούν με κάθε τρόπο να διασπάσουν την άμυνα.
Ο Σολδάνο είναι μοναδικός στο να δημιουργεί αναταραχή στα αντίπαλα στόπερ, να κινείται ανάμεσα τους και να δημιουργεί προβλήματα στην γραμμή της μεγάλης περιοχής.
πηγη filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου