5


Translate

20 Ιουν 2019

Ο «λαοπρόβλητος» Τσίπρας, για να πιει καφέ με τον Βασιλικό, έκλεισε το Ζάππειο κι έβαλε κάτω από κάθε δέντρο κι έναν ασφαλίτη

Εντύπωση προκάλεσαν σε πολλούς οι φωτογραφίες από τη βόλτα του Αλέξη Τσίπρα με τον Βασίλη Βασιλικό στο κέντρο της Αθήνας, όπου φαίνεται άδειο το Ζάππειο και άνδρες της Ασφάλειας σχεδόν κάθε δύο μέτρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βασίλη Βασιλικό,  στον υπαίθριο χώρο του Ζαππείου. Ωστόσο στο Twitter δεν έλειψαν τα σχόλια χρηστών που παρατήρησαν ότι από το Ζάππειο έλειπε ο υπόλοιπος κόσμος καθώς και ότι η παρουσία αστυνομικών ήταν… ασφυκτική.
Στη βόλτα τους ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Βασίλη Βασιλικό για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε την παρουσία του συγγραφέα ως μία «πολύ σημαντική κίνηση».
«Σ’ ευχαριστούμε γι’αυτό […] είσαι ένας διανοούμενος, από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στα γράμματα της χώρας μας» είπε ο πρωθυπουργός, προσθέτοντας μάλιστα πως δεν είναι στις προθέσεις του να κάνει κοπλιμέντο, αλλά «είναι η πραγματικότητα».
«Κυρίως» συνέχισε, «συμβολίζεις τους αγώνες για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη και νομίζω ότι αυτόν τον αγώνα δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε και όλο το επόμενο διάστημα. Ήθελα να σ’ ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σου».
 πηγη pentapostagma.gr
μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου