5


Translate

28 Σεπ 2019

Νίκη για τον Ολυμπιακό, 2-0 τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 2-0 της Λαμίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 61’ ο Σουντανί, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε στο 70’ ο Ελ Αραμπί.  
Ύστερα από ένα «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή κι έχασαν ευκαιρίες με τους Σουντανί και Ελ Αραμπί, το σκορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε στο 61΄ ο Σουντανί ύστερα από ένα απίθανο transition, στο οποίο η μπάλα έφτασε από τα χέρια του Σα στα δίχτυα της Λαμίας σε 13 δευτερόλεπτα, με τέσσερις πάσες!

Τη νίκη για την ομάδα του Μαρτίνς «σφράγισε» ο Ελ Αραμπί στο 70΄, όταν στη σέντρα του Κούτρη σκόραρε με εναέρια προβολή. Στο 63ο λεπτό ο Λοβέρα κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, καθώς ο νεαρός Αργεντινός αντικατέστησε τον Βαλμπουενά.







Ολυμπιακός – Λαμία 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 61' Σουντανί, 70' Ελ Αραμπί

Κίτρινες κάρτες: Τζανετόπουλος, Δημούτσος

Κόκκινες κάρτες: -

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Κούτρης, Μπα, Σεμέδο (88' Παπαδόπουλος), Ελαμπντελαουί, Καμαρά, Γκιγέρμε, Ποντένσε (78' Μπενζιά), Σουντανί, Βαλμπουενά (63' Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας (43' Τζανετόπουλος), Καραμάνος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (80' Μπουλούλης), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας (60' Τουράμ).







πηγη  zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου