5


Translate

20 Σεπ 2019

Είσαι ΕΝΟΧΟΣ, για όλα! Κυρίως, γι΄αυτούς που ψηφίζεις σε όλα τα δημόσια αξιώματα!

Αυτοί οι εκπρόσωποί μας στη Βουλή, κοινώς αυτοί που κυβερνούν τον τόπο, έχουν βρει το τρυκάκι, για να δικαιολογούν τ΄αδικαιολόγητα. Την ενοχή!
Ο πολίτης πρέπει να αισθάνεται ένοχος για κάθε...
εγκληματική παράλειψη του κράτους, που δεν έχει σκοπό να καλυτερέψει τις ζωές
των πολιτών, αλλά να τις ισοπεδώσει, προς όφελος των πολιτικών παράσιτων.
Ετσι, είσαι ένοχος:
-Για το νερό που καταναλώνεις φτηνά! Θα έπρεπε να το διαχειρίζονται ιδιώτες, για να σας βάλουν σε τάξη με τρελές αυξήσεις!
Το δίκτυο του νερού, βλέπετε είναι άψογο, ο Ανάβαλος που χάνει, μέσα στη θάλασσα εκατομμύρια κυβικά νερού είναι αόρατος! Φταις ΕΣΥ, που ποτίζεις τον κήπο σου! Α! Και οι πισίνες!(Θα το πουν κι αυτό!)
-Για το ρεύμα, που καταναλώνεις, πληρώνεις χρυσάφι, για να βάζουν οι ιδιώτες τις ανεμογεννήτριες στη Φύση και μετά οι διαφημίσεις να εξυμνούν τα "άσπαρτα ψηλά βουνά"!
Ο φτηνός λιγνίτης, που κατέχουμε, έχει χαρακτηριστεί αντι-οικολογικός, γιατί πώς αλλιώς θα έδιναν τα λεφτά σου στα λαμόγια;;
-Για το πλαστικό καλαμάκι και την πλαστική σακούλα, ΕΣΥ φταις που μολύνεις το περιβάλλον! Θα σου επιβληθεί φόρος!
Βλέπετε, όλες οι συσκευασίες όλων των προϊόντων παράγονται από εσένα! Οι βιομηχανίες παντελώς αθώες και δεν θα πληρώνουν φόρο!
Είδατε πόσο μειώθηκε το πλαστικό;
-Για τις ανεξέλεγκτες χωματερές, πληρώνεις τα πρόστιμα, που επιβάλλονται, λες και δεν έχεις πληρώσει δημοτικά τέλη, για να φτιαχτούν εργοστάσια, αλλά να μην φάνε και οι Δήμοι;; Πρέπει να πληρώνεις περισσότερα!
Ψάχνεις για κάδους ανακύκλωσης, πουθενά!
-Για την σύνταξη σου πληρώνεις δεκάδες χρόνια, αλλά το κράτος έπεσε έξω, επειδή δεν χτύπαγες την τυρόπιτα και επιβάλλεται να στα κλέψει! Ο εργοδότης, όμως, πρέπει να ενισχυθεί με μειώσεις εισφορών με τα δικά σου λεφτά!
Είσαι ΕΝΟΧΟΣ, για όλα! Κυρίως, γι΄αυτούς που ψηφίζεις σε όλα τα δημόσια αξιώματα!
Ioanna Ypsilanti
 μονταζ teo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου