5


Translate

12 Μαρ 2020

Τουρκικά F-16 επιχείρησαν νέα εισβολή στον Έβρο - Ελληνικά μαχητικά τα ''κλείδωσαν'' & τα έδιωξαν (Βιντεο)

Nέα κρίση είχαμε το πρωί στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Η Άγκυρα ήθελε και σήμερα να προκαλέσει, όμως βρήκε μπροστά της τα Ελληνικά ''Γεράκια''. 
Τα ''χαστούκια'' κατά των Τούρκων είναι απανωτά και πριν λίγες ώρες πήραν ένα καλό μάθημα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ

του OPEN TV. 
Ένα ζεύγος τουρκικών F-16 επιχείρησε να πετάξει και πάλι πάνω από τον Έβρο. Τα δύο μαχητικά είχαν λοκαριστεί όμως από την Ελληνική ΠΑ, από την στιγμή που απογειώθηκαν οι Τούρκοι, από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
Ακολούθησε ''dogfight'' και οι Τούρκοι έφυγαν εσπευσμένα από την περιοχή. 
Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έχουμε έντονες πλέον περιπολίες του Στρατού στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, καθώς και επάνδρωση των πυροβολείων της περιοχής. 
Οι Έλληνες μουσουλμάνοι του ορεινού όγκου στο πλευρό αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων 
Κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας που δίνουν αγώνα επί μέρες μέρα και νύχτα να κρατήσουν απαραβίαστα τα σύνορα του Έβρου και της χώρας, βρίσκονται και οι Έλληνες μουσουλμάνοι των χωριών του ορεινού όγκου.
Συμμετείχαν και αυτοί από την πρώτη στιγμή στον συγκινητικό ξεσηκωμό για έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξη των αστυνομικών, στρατιωτικών και πυροσβεστών και όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος: “Στις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτου θρησκείας είμαστε ενωμένοι”, αναφέρει το evrosnews.gr
Συγκεκριμένα, κοντά στους Αστυνομικούς του Τμήματος Σουφλίου βρέθηκαν οι μαθητές του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου με τον Δάσκαλο τους Πυρελή Μουμίν και ο Πολιτιστικός, Μορφωτικός Σύλλογος Μεγάλου Δερείου και τους παρέδωσαν εφόδια που συγκέντρωσαν,δείχνοντας μ’αυτόν τον τρόπο την αγάπη και συμπαράσταση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας!
.
 πηγη pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου